Kitchen Orchestra - julekonsert 2024

Saturday 14/12
20:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Dører 19:00
Konsertstart 20:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook

Stavangers eget Kitchen Orchestra inviterer som i fjor, og året før det, muligens ikke året før det, og litt usikker på om året før det også var Covid - eller var det året før det?? Ehm... uansett.... Kitchen inviterer til den tradisjonsrike, utradisjonelle julekonserten!

Kommer Pål? Kommer Jørgen? Kommer det plateaktuelle musikere? Kommer det noen andre? Finner vi igjen alle medlemmene etter et hektisk år? Hvor er den røde jakka til Nils Henrik? Får vi plass til orgel, ørten trommeslagere, 2 kontrabassister, en haug med blåsere, saksofonister, vokalister, gjester, reinsdyr, pinnekjøtt, kjøleskap, rapper (eller var det rapphøns?) OG juletre på scenen på scenen?

Vi lover å pynte scenen like fint som en ungkar pynter til jul. Vi børster støv av kjente og kjære gjesteartister og lar de gjennomgå julevasken som også i år består av en blanding av pinnekjøttdamp, frijazz, samtidsmusikk, julemusikk (fritt etter minne), en dæsj pop(?) og selvransakelse. 

I år er det faktisk jubileum! Muligens, vi er veldig usikre på hvor lenge vi har drevet med dette, men det er minst lengre enn to år.

Som vanlig er alle gjester hemmelige helt til vi sier hvem de er, vi må nemlig spørre de først. 

Det eneste vi vet, er at det blir en heidundrande fest, og vi gleder oss!

Så vi sier…velkommen til Kitchen Orchestras usedvanlig lite tradisjonelle julekonsert lørdag  14. desember kl 20:00.

www.kitchenorchestra.com