Nylenda

Saturday 09/11
21:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Akvariet åpner 18:00
Dører 20:00
Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook

Nylenda fra Stavanger serverer moderne psykedelisk pop med en elektronisk puls. Med sine bevegelige, nærmest hypnotiske rytmer har Nylenda skapt dansegulv på klubbscener og festivaler siden oppstarten i 2016. Høsten 2021 slapp Nylenda sitt debutalbum «Medicating a Prophet» til svært god mottagelse i både norsk og utenlandsk musikkpresse. Nå er andre album "Skurkebass" ute!

Skurkebass er et dynamisk og sjangeroverskridende album. Nylenda beveger seg sømløst mellom de lekne tonene fra 60-tallets psykedeliske pop til smittende, elektroniske rytmer. Med sin fryktløse utforskning av sjangere er dette albumet et vitnesbyrd om Nylenda sitt engasjement for å bryte sjangergrenser og skape musikk som både er gjenkjennelig og nyskapende. Resultatet er at Skurkebass står som et album for både den lyttende og den dansende.

«Tilnærmingen til dette albumet var dristigere» sier Nylenda og reflekterer over den kreative prosessen. «En av de aller første låtene vi spilte inn i studio var Slowly Backwards. Demoen av låten hadde en del to, men da inspirasjonen kom over oss i studio, tok denne delen en helt ny retning. Innen dagen var omme, hadde den utviklet seg til det som kanskje er vår mest gjennomførte danselåt til nå, tittellåten Skurkebass. Fra da av ble dette tilnærmingen til hele albumet. Vi ga oss selv friheten til å la ideene utvikle seg og ta nye retninger mens låtene skred frem, og vi bare fulgte med på den reisen musikken l edet oss. —Vi håper lytterne vil gjøre det samme.»

Spotify
Bandcamp