Jennifer Castle (CAN)

Tuesday 22/10
20:00
Kjøp billett

Om arrangementet:

Spilles i Grottene

Dører 19:30
Konsertstart 20:00
Sittende publikum, unummererte plasser
Event på Facebook

Jennifer Castle har annonsert sitt kommende syvende studioalbum, *Camelot*, som slippes 1. november via Paradise of Bachelors. Som en smakebit har Castle delt en ny singel, "Lucky #8", som har Cass McCombs på slidegitar og medprodusent Jeff McMurrich på leadgitar. Sammen med utgivelsen kommer en nostalgisk musikkvideo som Castle har laget, der hun har samlet vintageklipp av historiske turnrutiner som inspirerte henne som barn. Opptakene inkluderer legendariske turnere som Lavinia Milosovici, Shannon Miller, Dominique Moceanu og Nadia Comaneci.

Castle forteller at "Lucky #8" fanger en energisk følelse og forsøker i teksten å omfavne livets kompleksitet i ett øyeblikk, i stedet for å bryte det ned i fragmenterte, nevrotiske narrativer. Denne nyeste singelen følger hennes tidligere låt "Blowing Kisses", som ble utgitt i juni og var med i nest siste episode av tredje sesong av *The Bear*.

Castles stemme blir feiret for sin renhet og kvalitet, egenskaper som har gjort henne til en tydelig skikkelse innen indie-folk-scenen. Gjennom karrieren har hun samarbeidet med artister som U.S. Girls, Owen Pallett, Doug Paisley, Fucked Up og Kath Bloom. Hun har også delt scene med musikere som Destroyer, Steve Gunn, Cass McCombs, Kurt Vile, Iron & Wine og M. Ward.

Bandcamp
Spotify